Whip my hair


Halsband – H&M | Topp – BikBok | Shorts – BikBok
 
Tjena! Kom hem från jobbet, bytte om snabbt och på med läppstiftet och tog några bilder framför kameran haha. Jag som hade hoppats på att det skulle vara ljust ute när jag kom hem så jag hann ta bättre bilder ute och lite annat jag tänkt blogga om idag. Men icke sa nicke, det fick bli såna här,knasiga bilder haha. Nu sitter jag här och äter nostalgi godis, typ dumleklubbor och kolasnören, sånt där typiskt godis jag jämt åt när jag var liten! 

13 Kommentarer

 1. oktober 26, 2013 / 20:05

  Hej! Kul att du ville göra det!

 2. oktober 26, 2013 / 21:34

  Gud vad snygg du är!

  Vart redigerar du dina bilder?

 3. Anonym
  oktober 27, 2013 / 13:56

  När kommer videon upp?

 4. Linnea
  oktober 27, 2013 / 15:35

  hej! älskar hur du lagt in så dina instagram bilder och så kommer upp längst upp. Jag undrar lite hur du gjort så? jag vet att man använder snapwidget men det funkar aldrig på mig. vet inte vart jag ska lägga in koden för att få bilderna längst upp, vad valde du för typ, alltså mallen finns ju massa olika och fattar ingenting.. vill ha som du med tanke på att du är min förebild

  Svar:
  Widget type: GridThumbnail size: 87
  layot: 13×1
  photoborder: NO
  Hover effect: Fade in

  Den inställningen har jag på min, kopierar koden du får sen går du in på kodmallar i din design och klistrar in på startsidan under <:div wrapper nånting men det är ganska högt upp iaf!

  Emilia Angergård
 5. oktober 27, 2013 / 21:47

  Vilka fräcka bilder :)

 6. oktober 27, 2013 / 22:59

  jätte fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv