Life is a mess, so is my hair

Jag älskar att man ser så brun ut med blixt, önskar att man kunde se ut så varje dag…
 
Hejhej söta ni! Idag är det en riktig såndär dag man inte vill lämna huset och bara krypa ner under täcket resten av dagen. Fast jag var dock tvungen att gå ut i dagens skit-väder för tandläkarbesök, buhu.. Det gick bra faktiskt och senare ikväll får ni outfit bilder! Nu ska jag mysa med min pojkvän och njuta av det här mysiga vädret INOMHUS hehe.♥

4 Kommentarer

 1. oktober 22, 2013 / 18:14

  Snygga bilder!:D

 2. linnea
  oktober 24, 2013 / 19:52

  Vad har du för kamera? sjukt snygg!

  Svar:
  Canon 600D , tack!
  Emilia Angergård
 3. Lisa
  oktober 27, 2013 / 19:03

  vart är tröjan ifrån? :)

  Svar:
  Den är från ginatricot :) som jag klippt lite i kragen!!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv