Mellanmål

Nu så har jag fått massa nyttigt som jag ska äta mellan mina måltider för att få energi. Jag har också typ advokado och ägg som är bra att äta. Gainmax är en bra protein- återhämtningsdryck efter träningen, jag ska självklart fortsätta med mitt proteinpulver också. En frukt eller bara någon mjölk-sportdryck är bra att få i sig mitt i träningen när man vilar någon minut bara för att hålla energin. Det är speciellt viktigt för mig eller andra som är väldigt smala, styrketränar och har dåligt med energi. Det som är viktigast är att man äter sina stora måltider, frukost, lunch och middag och mellan dem så kan man ta mellanmål. Man får större aptit med träningen så då kommer man automatiskt äta mer än man brukar vilket leder till viktökning. Jag funderar på att börja äta gröt vilket är skitbra att äta när man tränar men jag hatar gröt, konsistensen är så äcklig..

1 kommentar

  1. Emelie
    oktober 22, 2013 / 11:33

    Gainomax är inte bra, det är som att säga att en cola burk är bra återhämtning, det är dåliga kolhydrater och nästan inget protein. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv