80-talet

Ni kanske tycker jag är konstig men om jag ska vara ärlig så önskar jag att jag levde på typ 80-talet. Jag tycker mer om musiken, filmerna och stilen då. Dem ser så lyckliga och mysiga ut i filmerna haha, men det är ju som sagt bara film men jag menar typiska filmer från 2000 talet är ju action & pangpang filmer med massa drama… Visst finns de bra filmer från 2000 talet men inte samma sak som filmer från 80-talet ändå. Jag sitter hellre och lyssnar på 80-tals musik än dagens ”dunk” musik liksom. Men alla har väl olika tankar och åskter ang de. Jag tror det är min mamma som fått mig att tänka så haha, jämnt när jag var liten och vi skulle kolla på film tillsammans så satte hon på en film från 80-talet och jag ääälskade dem, man blev så sprallig och glad. 
 
Bra filmer från 80-talet:
– Dirty dancing
– look who’s talking
– home alone, biopremiären var dock 1990 men filmen spelades ju in sent på 80-talet.
– Girls just wanna have fun
 

3 Kommentarer

 1. oktober 19, 2013 / 22:11

  Se The Breakfast Club om du inte har gjort det, en superbra ungdomsfilm från 80-talet. Den känns rätt lik dom andra du listade och den blir jättebra mot slutet tycker jag! :)

 2. Anonym
  oktober 20, 2013 / 09:43

  Älskar också filmer från 80-talet, och rekommenderar Fame och The Breakfast Club, grymma ♡

 3. oktober 20, 2013 / 13:29

  Dirty dancing är en av mina absoluta favoritfilmer! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv