Wash them black

(det här var dock mina gamlaste & gråaste jeans, dem andra, lite nyare blev kolsvarta)
 
Jag hade 3 st dr denim jeans här hemma som hade blivit gråa som vanligt och var nära på att slänga dem. Sen handlade en kund ett slags tvättmedel med färg utav mig i kassan, så jag blev väldigt nyfiken och läste på lite om den. Så testade den och det blev hyfsat bra faktiskt! Nu blev bilderna väldigt dåliga, olika ljus på bilderna, för ljusa kontraster osv men jag har inte redigerat dem iaf. Byxorna blev faktiskt ÄNNU svartare än bilden så jag är nöjd, nu slipper jag köpa nya på ett tag! :D Medlet finns att köpa på coop.

8 Kommentarer

 1. Anonym
  oktober 17, 2013 / 22:44

  vad kostar medlet?:)

  Svar:
  runt 70 spänn :)
  Emilia Angergård
 2. oktober 18, 2013 / 11:20

  Åh vad grymt, tack för att du delar med dig av tipset! :D

 3. Anonym
  oktober 19, 2013 / 15:18

  Ååh, kan du berätta lite kort om hur du tvätta dom? Jag förstår mig inte på förpackningen :/

 4. Anonym
  oktober 19, 2013 / 15:24

  Ååh, kan du berätta lite kort om hur du tvätta dom? Jag förstår mig inte på förpackningen :/

 5. Anonym
  oktober 19, 2013 / 17:44

  Säger samma som personen innan, hur tvätta du dom? Har köpt en sån och har bokat tid hos tvättstugan då jag har lite bråttom med svaret… Kan du inte svara lite snabbt på min kommentar? Om hur du gjorde

  Svar:
  Man häller först pulvret i tvättmaskinen alltså där kläderna ska ligga. Sen sätter man på 40 grader och tvättar bara huvudtvätt, sen tvättar man dem en gång till utan något tvättmedel alls :)
  Emilia Angergård
 6. oktober 20, 2013 / 17:12

  Hej Emilia! Jag undrar om de är ok att jag tar dina bilder och tipsar om detta? Jag länkar självklart också! Kram

  Svar:
  Om du skriver att det är mina bilder och länkar hit :)
  Emilia Angergård
 7. emma
  oktober 22, 2013 / 13:26

  hur länge håller det? :)

  Svar:
  Cirka 3-6 månader :)
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv