Protein-milkshake

Jag tänkte göra en vanlig enkel hemmagjord milkshake sen tänkte jag att jag lika gärna kan hälla i mitt proteinpulver också haha. Smaken blev ingen skillnad och jag fick ju i mitt proteinpulver som jag skulle ju. Dock så vet jag inte om det är så nyttigt eftersom det är vanilj-glass liksom men whatever. :)
 
– Frysta hallon
– Vanilj glass
– Mjölk
– 1 skopa proteinpulver
– mixa
 

3 Kommentarer

 1. Anonym
  oktober 14, 2013 / 19:09

  Det är ju exakt så du inte ska tänka, haha. Vaniljglassen ger dig onödiga kalorier och energi som du ej behöver. Ganska säker på att du kan få en lika god "protein milkshake" utan glassen :)

 2. Joel
  oktober 14, 2013 / 20:48

  Är du medveten om att du inte har proteinpulver, utan gainer? När du pratar om att vaniljglassen är onyttig så innehåller din gainer 64 kolhydrater per portion. Du har säkert nytta av gainer, säger bara :)

 3. Linda
  oktober 14, 2013 / 21:54

  Joel- hon äter det för viktökning!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv