Måndag

Hejhej, nu tänkte jag gå en powewalk med hunden, sen dricka mitt protein sen kanske dra iväg till gymmet lite senare. Ska dessutom svara på era frågor idag! För att motivera mig själv lite mer så tänkte jag ta en ”före bild” idag och sedan kämpa skit hårt för att få den drömkroppen jag vill ha och ta en ”efter-bild” då jag tycker att jag nått det. Puss
 
 

3 Kommentarer

 1. oktober 14, 2013 / 13:30

  Men åh, du är ju redan i bra form! Blir ju riktigt avundsjuk när jag ser denna bild! :)

  Svar:
  Haha spänner mig så jag dör på bilden! Jag är jättesnal och ska försöka gå upp i vikt! Kram
  Emilia Angergård
 2. PERSONLIG COACH YO!
  oktober 14, 2013 / 22:01

  Kör verkligen seriöst då. Kolla upp hur mycket du ska äta per dag, protein, kolhydrater och fett. Efter det så försöker du äta efter det matschemat. Kosten är mycket mycket viktigare än vad man tror och man får bättre och snabbare resultat om man sköter sin kost!

  Hoppas du gör det för jag stör mig så enormt på alla som pratar så himla mycket om att dom ska börja träna osv (inget illa menat)

  Tränar själv 8 gånger i veckan så vet vad jag snackar om :)

 3. sara
  oktober 17, 2013 / 11:42

  Du är medfödd med den kroppen , du har inte tränat för att få den kroppen. Dina portportioner ser mycket bra ut förutom att du är väldigt bred , dina höfter är breda men på dig så ser allt bra! ett tips till dig är att om du vill bygga upp din kropp mycket mer muskelmässigt, så ska du äta mycket nyttigt fett. Du ska heller inte springa i slutet av dina träningspass om du kör styrketräning för då bryter du ner allt du byggt upp. Protein är inte heller bra för kroppen om du tar för mycket då det ersätter maten i många fall. Om jag hade varit du så skulle ta ner på protein osv och äta vanlig protein alltså mycket kött, fisk osv. Det är väldigt viktigt att personer som du , som är väldigt unga tränar rätt då dem oftast tränar fel i vissa fall vilket jag tror just det du gör :) lycka till !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv