Söndag 13/10

Godmorgon darlings!♥ Jag har sovit endast 2-3 timmar inatt för jag mår bajs.. ska ligga i sängen hela dagen. Så det betyder att det kommer bli hyfsat många inlägg idag. Jag kommer skriva lite om motivation till träning, en bloppis kanske kommer upp, ska svara på era frågor osv. SÅ håll utkik idag! Nu ska jag käka en rejäl frukost, kolla på barnfilm och sedan sova lite, puss.
 
Jag vill åka utomlands NUUU.

3 Kommentarer

 1. Anonym
  oktober 13, 2013 / 08:57

  Tjejer som gillar barnfilmer<3☺️

 2. Sofia
  oktober 13, 2013 / 10:50

  Hej! Jättefin och bra blogg! Jag undrar hur lång är du?:)

 3. Shanice
  oktober 18, 2013 / 14:40

  vart är bikinin köpt? jätte fin !

  Svar:
  H&M :)
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv