Tips: brun utan sol

Den här använder jag! Jag solar ju dessutom solarium, typ 20 minuter varje gång med extra i ansiktet. Jag känner mig finare när jag är brun, men det tråkiga är att jag blir blek igen lika fort.. Men den här krämen tycker jag är bra, köpte den dock för ganska längesen hehe. Man blir inte lika orange som dem flesta, sen beror det säkert på ens hudtyp också.
 
Jag lekte lite på befunky.com och funderar på att beställa bruna linser?! Jag älskar bruna ögon och min ögonfärg är typ grön/gul, världens fulaste färg…

3 Kommentarer

 1. Emma
  oktober 12, 2013 / 16:23

  Hur luktar den? Är det den typiska BUS doften eller är den ok?

  Skitsnygg blogg har du!

  Svar:
  Tack! Nej den luktar väldigt äckligt tyvärr haha :(
  Emilia Angergård
 2. oktober 18, 2013 / 23:50

  Men vafan Emilia, dra åt helskotta! Du har inte alls en ful ögonfärg, den är ju fantastisk!

 3. oktober 20, 2013 / 16:24

  Du har ju en jättefin ögonfärg!

  Svar:
  Åh tack!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv