Size 8 needle

Hej, tänkte berätta lite snabbt om dem senaste dagarna, i tisdags fixade jag naglarna, onsdag, torsdag & fredag jobbade jag och sov direkt när jag kom hem haha. I lördags bokade vi resa till rhodos!!!! :) Igår så var jag på grönalund, det är ju bara omöjligt att gå igenom stockholms stad UTAN att köpa något haha, så det blev ett linne och en jättefin klänning (visar sen). Jag & Adam hade det iaf hur bra som helst på grönan, jag åkte eclipse (!!). Jag lovade mig själv att jag inte skulle åka den eftersom jag är så himla höjdrädd men Adam lyckades övertala mig haha. Den var verkligen hemsk, det var så himla högt och så sitter man i lösa gungor liksom, man såg över hela stockholm eller ja en liten stund.. resten av åkturen blundade jag & grät haha.

Visst var det här linnet fint? Den slår dock inte H&Ms liknande linnen men dem är ju slutsålt överallt nu. Denna köpte jag inne på JC för 249 kronor, jag tog xxs eftersom den var stor i storlekarna. Jag såg nyss att topshop hade fått in liknande och snyggare för en billigare peng och i massa olika snygga färger.. åh..

 
 
P.s en bloppis kommer komma upp senare idag eller imorgon!

1 kommentar

 1. juli 29, 2013 / 15:48

  verkligen jätte fint!

  Gina tricot har fått in liknade linnen men med x-band? på ryggen, tror du kommer tycka det är as snygg så kolla in det! :D

  Svar:
  åååh, såg nu! omg, tack!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv