Torsdag

Förlåt,förlåt och förlåt för att jag varit riktigt dålig på att blogga på sistonde! Jag har jobbat hela dagar och inte haft tid till att fota eller skriva några inlägg. Nu sitter jag här i sängen helt slut efter en jobbdag, imorgon ska jag jobba igen…. Men sen är jag ledig i 4 dagar så jag tar tag i bloggandet då, håll ut mina kära läsare!! Jag funderar på en bloppis snart, jag vet några plagg som jag inte använder och behöver bli av med. 

Förresten så har bloggradar.se (en sida som skriver om det bästa ur bloggvärlden) skrivit en artikel om ett inlägg jag la upp för någon dag sedan, den om sminklådan! Länk HÄR

 
bild på mig & Adam från turkiet.
 

4 Kommentarer

 1. Anonym
  juli 26, 2013 / 20:38

  hej emilia!

  har du något tips på bra finnmedel?

  eller nåt bra och billig mineralpuder?

  tacksam för svar!! :D

 2. Anonym
  juli 27, 2013 / 15:57

  vart redigerar du dina bilder :D

 3. Fie
  juli 27, 2013 / 17:49

  Hej! Såg att du köpte undervattensskal till din iPhone innan semestern, att köpte du och hur funkade det? Har du något bra bilder? Svara gärna i inlägg!

 4. Anonym
  juli 27, 2013 / 18:19

  Vad heter din pojkvän?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv