Basiron

Imorse, sjuk och nyvaken tänkte jag åka lite snabbt till marieberg för att köpa mitt finnmedel stioxyl. Det är mitt favort finnmedel, finnarna försvann på bara någon dag. När jag kommer till marieberg med mjukisar, osminkad, sjuk, håret står åt alla håll så är det självklart smockat med folk (!!) sen får jag reda på att alla apotek har slutat sälja stioxyl så jag kände nästan för att börja gråta haha, för jag har fått sjukt med små finnar på sistonde. Men hon på apoteket sa att jag skulle köpa basiron, den skulle tydligen fungera exakt likadant så jag får väl hoppas på det bästa. Dock så ska man undvika sol ???? Men jag kommer ju ändå använda denna på kvällen så.

Någon som använt/använder Basiron och har den funkat på er? Jag skriver ett inlägg om nån vecka om denna, vad resultatet blev osv.

 
 

9 Kommentarer

 1. rebecka
  juli 14, 2013 / 20:47

  De blir bara större avbasiron

 2. ..
  juli 14, 2013 / 20:56

  Rekommenderar att undvika solen överhuvudtaget för man använder den på kvällen, då du har det under natten då du sover men solen påverkar ändå och du kan få utslag eller få irriterad hud eller röd hud! undvik!

 3. juli 14, 2013 / 21:19

  Fungerar bra men glömmer du en dag så blir det tusen gånger värre

 4. juli 14, 2013 / 23:40

  Hej! Jag använde basiron när jag började få finnar vid ungefär 13år och då köpte jag Basiron, jag fick en positiv effekt dagen efter jag kollade mig i spegeln så såg jag att finnar hade försvunnit! Så jag fortsatte jag använda Basiron, men efter kanske 2-3 månader så gav det inget effekt längre, så man kanske inte ska använda basiron, 24/7 utan dutta på någon finna då och då! :)

 5. Evelina
  juli 15, 2013 / 08:13

  Det fungerade skit bra , finnarna försvann direkt , dock vart jag helt torr och röd där jag tog det , var väl något jag inte tålde , men annars fungerade det sjukt bra !

 6. selina
  juli 15, 2013 / 21:54

  Jag använder basiron varje kväll och det funkar jätte bra, finnarna försvinner verkligen! :)

 7. tommy
  juli 16, 2013 / 12:59

  Man blir väldigt torr tyvärr. Slutade använda den. Jag är hellre lite finnig än flagar i hela ansiktet. Många jag känner upplevde samma sak…

 8. jennie
  juli 16, 2013 / 15:48

  använder nästan varje dag och funkar kanon!

 9. Anonym
  juli 18, 2013 / 16:39

  Hej skulle inte rekommendera basiron! Min pojkvän fick pigmentförändringar så han har en stor vit fläck som täcker halva ansiktet! Hans ansiktshår blektes även så halva ögonbrynet är vitt och lite av mustaschen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv