Inspiration #summer

Gud vad jag vill hitta på något under sommaren!! Jag har haft sämsta sommarlovet hittils, tro mig. Det är bara 1 månad kvar typ och jag får ångest och vill bara gråta för att jag slösat bort ännu 1 sommar på att göra ingenting. Min kompis har fyllt 18 år och vill resa i sommar, jag vill så gäääärna hänga med men min mamma säger att jag inte får för henne  Pengar är inga problem utan bara att vad som helst kan hända utomlands, men det kan det väl här med liksom? Tycker ni att det är okej att en 17 årig följer med hennes tjejkompisar som är över 18 på en resa till ex. Grekland och bara hänger vid poolen,stranden osv. ?

Följ mig på weheartit.com -> http://weheartit.com/mymindinpictures

P.s Jag blev helt plötsligt supersugen på att bli blond igen, men nej det ska och får inte hända igen haha.

6 Kommentarer

 1. lisa
  juli 14, 2013 / 15:33

  Men gud varför får du inte??? :( stackars dig! jag fick åka iväg när jag var 16 med mina kompisar som var 18, hoppas hon ändrar sig!

 2. Sara
  juli 14, 2013 / 15:35

  jag fick åka i sommar av min mamma och jag är 16 och ska fylla 17..

 3. Amanda
  juli 14, 2013 / 16:03

  Jag är 16 och åkte med mina kill och tjej kompisar till Grekland i 2 veckor :D vi var 6 st som åkte, jag var den yngsta och den äldsta var 23… Hoppas du får åka utomlands :)

 4. juli 14, 2013 / 16:11

  Nej vad surt :( Jag är i din ålder och ska resa med mina kompisar bort över nyår, dock så får jag men jag tycker även att om man är mogen, ansvarsfull och sånt så borde man faktiskt för vad som helst kan även hända här.. egentligen ingen skillnad mer än att det kanske ligger längre bort. Jag också äldre kompisar så förstår, det suger. Kram

 5. juli 14, 2013 / 20:20

  Mina föräldrar skulle nog inte tillåta mig att åka innan jag fyllt 18, av samma anledning. Och även om jag fick skulle jag nog bli tvungen att betala själv och det har jag inte riktigt råd med. :)

  men skulle du kunna hjälpa mig, i mitt senaste inlägg så la jag upp en bild på en stickad tröja och jag har sådan beslutsångest! Vill så gärna ha den men vet ej vad jag ska ha under i så fall? tänkte att du har ju ofta toppar med bar rygg och jag undrar vad du tycker? Skulle bli superglad om du kunde hjälpa mig! Kram! :)

  Svar:
  Ja du måste ju ha en free bra isf, eller en tubtopp funkar ju också! Det är galet snyggt med toppar med öppen rygg tycker jag, jag har själv en massa och en stickad som har ganska mycket öppen rygg :) Om du köper en free bra så kan du ju ha den till massa andra saker, klänningar, toppar som är lite igenomskinliga osv + så är den ju asskön att ha på sig! 169 spänn är den verkligen värd, sen efter att du använt den några gånger så tvättar du den med tvål & vatten och sätter på plastfolie så blir klistret som nytt igen!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv