Todays

Hej, idag drog jag upp på stan en snabbis med Adam, mår egentligen inte så bra.. Så nu ska jag ta det lugnt men jag såg att ett paket från nelly.se har kommit så hm…. ska nog hämta ut det sen haha! Mycket spännande haha, det är ju bland det bästa som finns att hämta ut paket :) 

Idag körde jag på riktigt beach hair, slarviga lockar, mycket volym osv. Hade även på mig låga (!!!) shorts som jag faktiskt inte haft på länge, eller jag hade i och för sig i turkiet men det var mer när man bara skulle gå till nån kiosk eller något. 

 

Jag skrev ju att jag hade inaktiverat min facebook men sanningen är att jag har förlorat jättemycket läsare sen dess kan dock också vara för att jag inte bloggat så mycket men jag tror det är för att jag inte länkar bloggen på facebook. Jag har cirka 1500 vänner där så det är många som ser när jag lagt upp ett nytt inlägg och bara kan klicka på länken, så har kvar facebook till bara de.

2 Kommentarer

  1. juli 11, 2013 / 17:03

    Bra, för klickar bara in på din blogg när jag ser att du har lagt upp något nytt haha!! :)

  2. Rebecka
    juli 11, 2013 / 19:23

    Vart har du köpt blusen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv