Super low denim jeans

Jag köpte ett par nya jeans idag på H&M, jag bara älskar färgen på dem, så härlig! Jag har letat efter liknande ett tag nu och dessa kostade dessutom bara 199:- spänn?! Hur bra som helst ju! Jag tycker mer om höga jeans och dem här är super låga men dem satt faktiskt bra vilket jag verkligen inte trodde dem skulle göra pga mina höfter.

 
 
Såklart kommer dem där vecken fram nu efter att man haft på sig dem ett tag.. När man sätter på sig dem nya eller nytvättade så sitter alltid jeansen helt perfekt och slimmat sen efter någon timma kommer massa veck fram, VARFÖR?!?!

5 Kommentarer

 1. juli 11, 2013 / 21:08

  hej emilia! din blogg är sjukt fin och så himla inspirerande, kollar den varje dag och varje timma! ligger länkad på mobil, dator osv..dina outfit är så sjukt snygga och du ser jätte bra ut! drömkroppen och allt! du värkar va så posetiv till saker i livet och du och din pojkvän är ju de sötaste paret någonsin! hoppas du har de jätte bra och mår bra. puss och kram Miqi♥

 2. juli 11, 2013 / 22:16

  Du har verkligen drömkroppen!! :)

 3. Linnea
  juli 11, 2013 / 22:41

  Vart kommer tröjan ifrån? Jättefin verkligen!

 4. Anonym
  juli 12, 2013 / 10:40

  Alltså, du har en jätte fin kropp! <3

 5. FSF
  maj 7, 2014 / 20:39

  Wauw :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv