Kräftstjärtpastasallad

Hej, förlåt för att jag inte uppdaterat så ofta som jag brukar men jag har jobbat långa dagar och är helt slut när jag kommer hem! Idag steg jag upp 5.30 imorse för att sedan börja jobba 7 men jag sov en liten stund när jag kom hem så nu kommer det dock bli problem att somna vilket jag måste eftersom jag ska upp tidigt imorgon igen. Nu har jag precis ätit en liten middag som jag gjorde (SJÄLV?!). Jag gjorde pasta med sallad,ägg och kräftsjärtar och hade lite  keso på sidan om, nu när jag ska börja träna så måste jag börja äta nyttigt också vilket är bra för hår och hy också. (men det är nog ingen nyhet) 

Förresten så lovar jag er att det kommer ett inlägg om mina vitaminer ikväll! ca 21-22
 
 
 
Nu ska jag vara ärlig mot er, jag tyckte detta var SKIT ÄCKLIGT haha.. Det är inte riktigt min grej med skaldjur så vet inte riktigt varför jag hade i det i salladen för allt annat var ju smarrigt. Kan dock också vara för att jag är så van vid att äta onyttigt, har ätit onyttigt nästan varje dag nu ett tag.. Vad tycker ni om skaldjur?

1 kommentar

  1. juli 8, 2013 / 07:04

    Så himla fin blogg! Läser den varje dag :)

    Jag har precis startat en ny blogg och skulle tycka det var superkul om du ville titta in på den och kanske lämna någon kommentar!

    Kram :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv