Vitaminer

Jag hittade Kristine Ullebos instagram och följer nu hennes blogg och gud vad fin hon är, hon har världens vackraste hår dessutom vilket jag då fick lite ångest över mitt slitna korta hår. Vad är HEMLIGHETEN? Och nej det är inte ricinolja eller massa hårvårdsprodukter eller självklart är det viktigt att ge håret fukt osv. Men hur många gånger har man inte frågat någon med långt fint hår vad deras hemlighet är och dem svarar ”jag vet inte, jag klipper det inte så ofta och använder vanliga hårprodukter” men sanningen är att dem äter bra och får i sig rätt vitaminer. Det är när man äter nyttigt,hälsosamt, dricker mycket vatten och får i sig mycket vitaminer som man får fint hår, fin hy osv. Vilket jag SUGER på, jag lever på pizza,cips,godis,coca cola och hårfärg vilket förstör håret. Jag dricker också väldigt lite vatten som är väldigt viktigt, det är det som får håret att bli fuktigt och glansigt och allt detta är själva grunden till fint hår sen spelar det ju självklart roll om vilka hårvårdsprodukter man har i håret. Typ som inpackningar,schampoo, olja, värmeskydd osv. Det är bra om man köper det som passar sitt egna hår, jag ska gå direkt till frisören när jag fått lönen så ska jag köpa ett helt set med produkter för mitt hår. Det är faktiskt bra om man frågar en frisör först innan man häver i massa produkter i håret, för ett tag sen så köpte jag den här kända oljan ”moroccan oil” vilket skulle göra håret jättebra och alla kändisar använde den här. Men den förstörde mitt hår helt totalt, vet inte om jag använde den fel men det gjorde mitt hår bara ännu mer slitet och guldigare, det blev som en risboll i hela håret men jag fortsatte använda denna för jag visste inte att det var pga den. Sen testade jag att hoppa över den en dag och då blev mitt hår hur lent som helst? Okej nu blev det här inlägget hur långt som helst haha..
 
1. Hårkontroll, tas 3 gånger om dagen. 2. Maxosol 1 tablett per dag, man blir brunare utav denna, ska helst tas innan sommaren (?) Har dock inte testat denna, bara mina föräldrar. 3. D- vitamin, 1 per dag, dessa tar jag för att jag har brist på d-vitamin, dessa är bra för håret också.


Kolla vad fint hår hon har dåå!!!! http://krisssy.blogg.no/

3 Kommentarer

  1. Anonym
    juli 8, 2013 / 13:07

    hej emilia! :) jag har en fråga, för du har ju varit hos en frisör och färgat ditt hår.. Jag har chokladbrunt hår just nu, vilket är väldigt mörkt.. och jag vill ha ljust hår, kanske lite blond/brunt, eller brunt med blonda slingor.. vet du hur mycket det skulle kosta ? och sliter de mycket på håret? :) kan du svara i ett inlägg? skulle vara tacksam för svar! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv