Hemma från Turkiet

Hej! Nu är vi hemma från turkiet välbehållda och glada.. eller? Nästan hela familjen och den andra familjen vi åkte med blev magsjuka, jag också…Det var så jävla äcklig bufé där borta, vi hade ju all inclusive. Drinkarna var dock goda och det var så skönt att bara hämta så myckeet frukt & dricka som man ville, men maten. USCH! Min mamma och hennes kompis fick åka ambulans för att dem mådde så dåligt, så nu ska vi skriva ett riktigt argt brev till fritidsresor! Jag har iaf shoppat lite hehe, 3 väskor, 2 skor, solglasögon, plånbok & 6 tröjor, jag önskar att jag shoppade mer för det var så sjukt billigt och fina grejer! Vill ni se shoppingen? Ni kommer få se mina kvällsoutfits från turkiet nu under veckan, alltså en outfit per dag så håll utkik!
 

 
 

3 Kommentarer

 1. Anonym
  juni 30, 2013 / 21:15

  kan inte du ha bloppis? du har så sjukt snygga kläder :)

 2. juni 30, 2013 / 23:42

  Hoppas du hade en bra resa i övrigt i alla fall :) Jag har frågestund på min blogg just nu så gå gärna in och ställ frågor vettja!^^

 3. Anonym
  juli 1, 2013 / 21:33

  Jaa visa shoppingen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv