Fransförlängning

Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag förmodligen har fullt upp just nu, åker till turkiet idag!!!! Jag ska ta massvis med bilder och där borta kommer jag inte vara blyg med att bära överdrivna outfits. För man tar ju alltid med sig sina finaste klänningar som man aldrig brukar använda och har på sig dem på kvällarna där borta! Hörs sen, puss!
 
Här är lite bilder på fransförlängningen, jag är jättenöjd faktiskt! Så skönt att kunna gå runt utan smink nackdelen är dock att jag inte kan gnugga mig i ögonen och bada så mycket.. hmm..
 

 

Ser ni vad mycket fräknar jag har?! Hatar’t man ser ju så mycket yngre ut haha..

3 Kommentarer

 1. Emma
  juni 26, 2013 / 13:32

  Hur många läsare har du varje dag?

  Säg ärligt nu!

  Och är du 14?

 2. Daniella
  juli 3, 2013 / 22:20

  Hur har du fått till dina ögonbryn? Hur har du noppat dom? (om du noppat) Har försökt få till så men är rädd att göra fel så man ser tokig ut haha! Jättefin blogg, och du med! Kram :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv