The impossible

Der här måste vara världens sorgligaste film, helt seriöst. Jag har ALDRIG gråtit såhär mycket över en film, jag bara grät och grät, jag grät under hela filmen haha. Jag tycker den var skit bra och ni måste se den! 
 
 
Handling: Maria, Henry och deras tre söner är på semester i det tropiska Thailand. När familjen njuter av solen vid poolen slits paradiset i bitar av den enorma våg som drar med sig allt i dess väg och splittrar familjen. The Impossible är baserad på en sann historia om en av de tusentals familjer som drabbades av den ofattbara katastrofen 2004.
 
Klicka HÄR för att se filmen, dock lite dålig kvalité men det dög för mig.

1 kommentar

  1. :)
    januari 26, 2013 / 23:52

    en liten fråga bara, inte för att trycka ner dig eller nåt men är du helsvensk? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv