Lördag 26/01

Tjena, jag gör verkligen ingenting.. har så sjuk tråkigt! Jag skulle egentligen varit med Adam men ah så gick det med den saken… Jag tänkte bara skriva en sak som jag stör mig på väldigt mycket och det är tjejer som börjar följa en på instagram och så följer man tillbaka och då slutar den följa dagen efter? haha pinsamt..märks direkt att den bara söker efter följare.. Men men, jag tänker sluta med sociala medier nu, allt förutom bloggen. Jag ska bara länka bloggen på facebook och inget mer. Jag ska inte gå in och kolla vad andra gör/hur dem ser ut, jag ska försöka tänka på mig själv nu, förstärka mitt självfötroende.helt enkelt.
 
puss
gammal bild

1 kommentar

  1. januari 26, 2013 / 20:17

    Du borde ha bra självförtroende. Du är sjukt fin!

    Svar:
    Men ska du säga! Nej, det är så mycket som sätter press på en, att vara perfekt och bla,bla :/
    Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv