Nike √

 
 
Imorgon börjar jag! Ska börja testa olika gym imorgon och jag börjar med fitness24seven eftersom den är jag mest sugen på, det finns ett tjejgym och så är det öppet 24/7!! 

1 kommentar

 1. Rebecca
  januari 3, 2013 / 21:47

  Du pratade om det här gymmet.. Vart i Örebro ligger det? Är det sånhär gruppträningen eller kan man träna ensam där? Vet du om det är åldersgräns??

  Svar:
  Det ligger mitt på stan! typ vid dressman nästan! Det finns olika danspass osv man kan anmäla sig till annars finns det gym också som man går runt själv och tränar i. Åldersgräns vet jag faktiskt inte.. det står att studenter har ett speciellt pris så.. ska maila dom nu och kolla! Skriver sen när dom svarat!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv