Bilder ifrån igår

Vi var på bio igår, vi såg The hobbit på Royal i malmö! Skitstor biograf verkligen!! Vi tittade med 3D också så det kändes verkligen som att man var i filmen. Adam hade sett den här innan så han fick sitta och förklara för mig för jag har fattar knappt 40 % av sagan om ringen filmerna. Nu är jag hemma i Örebro igen, köpte något på vägen hem som jag visar sen, så håll utkik ! Puss ♥

1 kommentar

  1. januari 2, 2013 / 19:25

    Sv: Jag har en Nikon D80, men den är typ fööööööööör stor, tung och svår för mig. När pappa köpte den för flera år sedan kostade den bort mot 10 000 kronor så jag tycker det inte är värt att köpa den, redigerar ju mina bilder i Photoshop det är därför dom blir så skarpa och fint ljus osv. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv