Q/A

Hur blev du och Adam tillsammans? 
Svar: Vi har gått i samma klass hela högstadiet, vi pratade aldrig med varandra och vi umgicks inte med samma vänner eller något. Sen på klassresan i 9an, då klickade det! ♥
 

Hur ofta är du och jobbar på Coop? Tycker du att det är roligt?
Svar: 
Jag jobbar cirka 2-3 gånger i veckan! Ja det tycker jag faktsiskt, det är alltid kul att lära sig något nytt och sen alla kunder man bemöter, speciellt dom som är trevliga och får en på bra humör! Ibland är det dock lite pinsamt, jobbigt eftersom det är så mycket saker att tänka på tex. alla PLU koder för frukt & grönt.

 

Vilken är din favoritgodis? :D 
Svar: 
Oj, den var svår haha! Det är ju olika såklart, nu på sistonde har jag bara ätit gurka med dip typ, men jag antar att det är choklad..? Haha svårt de där :D

 

Du har så fin blogg Emilia! Kram
Svar: 
Tack bästa du! Kram

 

Beskriv din och ditt pojkväns förhållande, hur är din pojkvän, hur träffades ni? Vad heter din pojkvän i efternamn? Vem är han?
Svar: 
Min pojkvän heter Adam Molin, han spelar fotboll och går på John bauer gymnasiet i Örebro. Han är lika gammal som mig och vi gick i samma klass hela högstadiet. Hur vi träffades står på första frågan. Vårat förhållande är det bästa som har hänt mig, han är det bästa som har hänt mig. Han är som min bästavän fast mer, jag kan alltid prata med honom och han med mig. Vi förstår varandra, respekterar varanda och älskar varandra! Vi kan vara oss själva med varandra, vi har det underbart med varandra!! Ibland kommer det dock stunder vi bråkar och tjafsar, för de mesta pga svartsjukan men det är något som ingår i kärlek. Vi kan hitta på helt konstiga grejer ibland och vi har det roligt, och om vi har tråkigt någon gång så har vi liksom varandra och gör något av det. I love you Adam ♥

 

Berätta om din familj? 
Svar: 
Jag har den bästa familjen helt klart, jag har en mamma (Linda),pappa (Toni),lillebror (Kevin) och hund (Leo).

 

Vart går du i skolan? Vad tänker du göra efter gymnasiet?
Svar: 
Jag går på Yrkesgymnasiet i Örebro, en ganska ny skola som ägs av Thorén Business School. Jag går just nu handel & service men ska förmodligen byta till hotell & turism… Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra efter gymnasiet! En sak är säker, att jag ska resa jorden runt nångång och bara leva livet liksom! Sen måste man ju skaffa jobb eller så kanske jag pluggar vidare! Dock har jag en liten plan med min familj som KANSKE blir något, får se! (hemligt…)

 

Vilka hårfärger har du haft? 
Svar: 
Jag har haft brunt,svart, rött, blondt och så har jag haft grönt och gult men inte med flit dårå haha!

 

Vilka är top 10 finaste tjejerna i Örebro? 
Svar: 
Det är… nä den frågan vill jag faktiskt inte svara på haha, men du är med på listan! (Josefine)

 

Vem är den snyggaste kill-kändisen du vet?
Svar: 
Adam Molin, helt klart! 

 

Hur länge är det längsta förhållandet du har haft? 
Svar: 
9 månader…

 

Är du nöjd med ditt utseende? 
Svar: 
Nja, asså det går i omgångar men för det mesta så är jag inte det.. Tex. när man är hemma och står framför spegeln så känner man sig fin, men sen när man går ut bland massa andra så känner man sig helt plöstligt as ful och liten, jag har VÄLDIGT dåligt självförtroende…

 

Vart vill du bo när du blir stor?
Svar: 
Jag vill bo i en mysig, vindsvåning mitt på stan! Sen när jag ska skaffa barn osv så vill jag bo i en villa i ett fint och lugnt område!

 

Minns du när vi trodde att vi hata varandra?, haha efter det vart vi bra vänner. / Ellen Bygdén
Svar: 
Haha ja, men vi fattade aldrig varför?! Ja det var tur de att vi pratade tillslut och vart vänner! Puss

 

Vart får du all blogginsperation från? Älskar din blogg fast de vetu redan!
Svar: 
Alltså, jag vet faktiskt inte! Men antar att jag fått det med tiden jag kollat så mycket på andras bloggar, weheartit osv. Tack vännen! ♥

 

Vad har du för dator?
Svar: 
Jag har en stationär dator, med märket HP sen har jag en 32 tums tv-skärm till den haha kommer bli blind snart… Sen har jag en bärbar som vi fått från skolan, jag tror det är dell (?) orkar inte kolla haha!

 

Trivs du på gymnasiet?
Svar: 
Nej.

 

Puss jag saknar dig.
Svar: 
Jag saknar dig med!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv