Perfekt

Ni vet den där känslan då man känner sig så liten, ful osv. Man försöker vara någon man inte är, för att bli som alla andra. Att försöka vara perfekt, börja träna, färga håret, sminka sig mer osv, bara för att man inte tycker att man räcker till. Det är alltid nånting som saknas, vilket är självförtroendet. Och nej jag vet faktiskt inget om bra självförtroende eftersom jag har aldrig haft de och kommer nog aldrig de heller.. När man var liten så var allt så lätt, bara man hade kompisar osv. Men nu så har alla blivit så annorlunda, jag har börjat ignorerat många utav mina vänner bara för att dom förändras, blir falskare,själviska och söker bara efter uppmärksamhet! Jag blir så arg, det är nu på sistonde som jag har märkt detta eftersom förut var jag nästan sån själv (alltså i högstadiet typ) men nu orkar jag inte med det längre! Det är såna här små grejer som typ ”omg hon är värsta horan, hon har legat med hela Örebro…” , hur fan kan man säga så? Varför bry sig så jävla mycket, OCH om hon har gjort det (vilket jag inte tror utan folk bara överdriver med orden) men varför ska du/ni bry er? Nu kommer ni tro att jag har gjort det haha, men jag skriver bara detta för jag stör mig så mycket på sånt! Skaffa ett eget liv ist, sluta klandra ner på andra , låt dom göra vad dom vill!  
 
Jag får också väldigt dåligt självförtroende när jag sitter inne på weheartit tex. Men samtidigt så älskar jag ju det eftersom jag hittar massa inspiration.. Jag funderar sluta med facebook,instagram, weheartit osv på ett tag och bara sköta mitt? Börja träna, plugga osv och inte bry sig ett dugg om andra, sen blogga om det kanske? Får se.. Puss ♥
 

378914_285801654792027_100000865854925_792023_1125447707_n_large

1 kommentar

 1. Ania ( Anna Drescik)
  december 17, 2012 / 21:00

  Du har så rätt om allt. Fett starkt att göra som du säger, bara skita i alla och ta hand om sitt! Skulle också vilja det:/ <3 på din blogg!! älskar den <3 och jag saknar dig:(

  Svar:
  Jag saknar dig Ania !! Tack så mycket <3!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv