Måndag 26/11

 
Hejsan! Har på mig dom mysigaste brallorna jag äger, dom ger mig en liten julkänsla dessutom. Dricker varm chocklad och funderar på att sätta på en riktig ”girl” movie, en sån där med cheerleading, high school, shopping osv eller kanske en julfilm? Åh älskar verkligen filmer, vi får se vad det blir! Har däremot sett alla tjejfilmer som finns typ, kan tipsa om några sen kanske?
 
Förresten så har jag praktik idag egentligen, men jag funderar på att byta plats.. eller jag ska byta plats! Det går inte att lära sig, jobba eller något när man inte trivs liksom. Har väldigt ont i magen, har knappt sovit någonting inatt. Puss & kram, vi hörs sen!

2 Kommentarer

  1. november 26, 2012 / 09:31

    tack så mkt :) det samma :)

  2. november 26, 2012 / 10:18

    Tack, vad glad jag blev när jag såg din kommentar! :)

    När jag gör min design så har jag uppe en blogg som jag gör designen i och när allting är klart så kopierar jag över alla mallarna till den riktiga bloggen! :)

    Jag sitter och gör designen förhand, själv. Gick kursen webbdesign på gymnasiet så kan koderna rätt bra. Mycket pill men det blir bra tillslut! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv