Tatto

OMG, O-M-G! Fick nyss reda på att jag ska få tattuera mig imorgon!! SÅ jävla glad, det är som en tidig födelsedagspresent. Jag vet redan vad jag ska tattuera mig, ett litet hjärta på foten. Något enkelt och litet, inget som är överdrivet stort som man kan ångra sen! Det är skit snyggt till sommaren och med klackar, åååh längtar så!
Det ska dessutom stå för nära och kära liksom. Jag är så himla rädd för att det ska göra väldigt ont, vilket det kommer göra.. Men så himla värt det!

4 Kommentarer

 1. november 25, 2012 / 20:15

  Eller hur! :)

  Kommer nog bli riktigt snyggt!

 2. november 25, 2012 / 20:15

  sv: ja serien är grym :D

  snygga skor!

 3. november 26, 2012 / 07:17

  allt bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv