inspo spring 2016

inspo1 inspo7 inspo5 inspo9 inspo4 inspo3 inspo2

Pink – Adidas – Leather – Jeans – Baby Blue – Princess – Queen – Lipgloss – Stylish – Bomb – Classy – Basket – Fun – Happy – Sunshine – Babes – Girls – Women – Flowers – Perfume – Sunglasses

Listan kan göras lång, åh vad jag är taggad på vår! Det känns som att detta kommer bli en riktigt bra period för mig, ÄNTLIGEN. Jag är taggad på att testa nya saker, vara mer framåt och klä mig exakt hur jag vill. Jag har fastnat lite för rosa?? Jag hatar egentligen färger typ men nu har jag ju beställt lite grejer i rosa och är riktigt taggad på det.

just ordered from shein.com

 
Share:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Subscribe:

Archive

Translate »