digital redovisning

inlägget är i samarbete med safeaccounting.se

Det jag får mest frågor om som egen företagare är hur man t.ex. bokför, deklarerar m.m. Det är ju oftast det man inte kan (eller gjort innan) när man startar ett företag. Den svåra biten är ju oftast inte att komma på en företagsidé eller vad man ska göra i företaget. Det svåra skulle jag nog säga är det administrativa, eller det är ju olika från person till person.

Jag tyckte det var svårt att lära mig hur man bokför, ska deklarera eller hur man ens skulle tänka med företagets ekonomi. Jag fick googla fram allting vilket tog enormt lång tid. På Safe Accounting kan man få hjälp direkt digitalt och rådfråga inom just allt det här. Vilket jag tycker är otroligt bra att det finns nu för dom som känner sig osäkra. Sen kanske man redan har ett företag och ska ta nästa steg, starta aktiebolag, anställa någon osv. Det finns ju så mycket inom företagande och hur det kan utvecklas!

Jag ska t.ex. starta ett aktiebolag och kommer ta hjälp av safe accounting och rådfråga, då aktiebolag är lite främmande för mig jämfört med t.ex. enskild firma som jag har idag. Förutom att du kan få rådgivning så har dom även digital redovisning där du kan hjälp med fakturor, bokföringen, bokslut, lönehantering m.m. Jag tycker det här är en väldigt bra tjänst för företagare eller dom som funderar på att starta företag. Speciellt att allting kan ske digitalt nu under corona tider och man sparar enormt mycket tid. Tid som du kan lägga på ditt företag istället för den tråkiga administrativa biten. Jag hade sparat otroligt mycket tid om jag hade haft dessa tjänster när jag startade företag.

Har du ett företag eller ska starta ett företag? Testa då att ta hjälp av safe accounting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv