Sminkspegel 10x

I samarbete med Revolt Beauty

Jag och Fabian har länge velat ha en ”inzoomad” spegel så man kan t.ex. plocka ögonbryn bättre m.m. I veckan fick jag hem en sån här sminkspegel från Revolt Beauty, den är 10x så man ser varenda pormask i ansiktet haha! Dessutom har den LED belysning med touch så du ser ännu bättre.

Vi blev lite nojjiga när vi skulle sätta fast den i vår stora spegel i badrummet, men det var jättesimpelt! Det är ett sugproppfäste med ”låsning” så du drar bara åt sidan och kan enkelt fästa eller lossa utan att det blir märken osv. Samt så kan du vrida på spegel hur du vill så du kan även fästa den t.ex. på kaklet om man vill det.

Med rabattkoden ”VACKRADU10” får ni 10% extra rabatt (gäller även nedsänkta priser) på allt hos revoltbeauty.se. OBS, gäller tills 30/5-21 så skynda på!

Shoppa sminkspeglar HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv