sinful

I samarbete med sinful.se

Jag tänkte visa upp lite sexleksaker som jag fått hem från sinful, det är inom kategorin ”par”. Jag älskar att det är lätt att hitta nya och spännande saker hos sinful, då dom har otroligt brett utbud. Dom har dessutom bra kategorier, allt från till par till singlar eller kanske dom med fetish. Har ni beställt från sinful någon gång? Visste ni att när man beställer därifrån så står det inte på paketet vart det är ifrån när du hämtar ut det i postombudet. Så ingen kommer få reda på att du beställt hem sexleksaker (då jag vet att detta vill behållas privat för många)

Ett ”sex toy starter kit”, perfekt för paret som vill utforska lite varianter om man inte vet vad man ska beställa hem för något. Ni kan klicka hem detta kit för endast 399 SEK!

Glidmedel – 69 SEK

Satisfyer Strong One Vibrerande Penisring

Ni har säkert sett att det finns en liknande variant fast för tjejer, där man kan styra via en app. Det här är en penisring för killar som också är styrbar via en app! Just nu 25% rabatt på denna, 299 SEK istället för 399 SEK

Sinful Magic Wand

Upptäck de intensiva och oerhört kraftiga vibrationerna i Sinfuls ursprungliga Magic Wand. Använd den för att ge dig själv himmelska orgasmer, eller behandla trötta och spända muskler över hela kroppen.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv