VPN

I samarbete med vpnportalen.se

Som många av er vet så finns det olika program/serier som vi t.ex. inte kan se på från Sverige. USA har betydligt många fler alternativ på netflix och hur nice vore det inte att få tillgång till det? Via vpnportalen kan du säkert och enkelt hitta rätt VPN tjänst för just dig.

Ett exempel är ExpressVPN som står först på listan bland Sveriges bästa VPN-tjänster. Såhär står det om ExpressVPN på vpnportalens hemsida: ”Utsett till den bästa VPN-tjänsten för Sverige i vårt test. Anledningen till detta är kort sammanfattat att det här är en tjänst som erbjuder stabila servrar nästan över hela världen, inklusive Sverige. Servrarna är snabba, säkra, stabila och användarvänligheten är hög.

Förutom att du kan hitta betydligt mycket mer serier/filmer, reality shows eller spel online så är du även anonym! Du surfar säkert och tryggt då VPN står för Virtual Private Network. Visste ni att till exempel i Kina så måste man ha VPN för att kunna surfa där, då Kina har spärrat dom flesta hemsidor, sociala medier, streaming-tjänster m.m. Detta hade jag faktiskt själv ingen aning om utan det var min pojkvän som berättade om när han var i Kina så fick han ha en VPN-tjänst.

Det finns ju så många roliga reality shows i USA som vi inte kan se här i Sverige, vilket är så tråkigt. Men nu kan jag äntligen kolla ikapp med hjälp av VPN tryggt och säkert. Har ni någonsin haft VPN och vad tycker ni? Tipsa gärna om en bra serie som finns på den Amerikanska Netflix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv