Nätdejting

Inlägget är i samarbete med nätdejtingtips.se

Som singel kan det vara svårt ibland att dejta. Eller det är svårt! Speciellt om man är väldigt upptagen av sig och kanske inte hinner gå ut mycket och mingla. Det kan också vara lite jobbigt för vissa att gå fram och ragga in real life, om ni förstår vad jag menar. Det populäraste idag är ju nätdejting och jag tror nästan alla singlar använder sig utav någon typ av nätdejting-forum. Jag har endast använt tinder litegrann, det är kul att se utbudet på singelkillar haha, däremot så är jag inte så insatt när det kommer till att dejta ”online”.

Men för många är detta en lifesaver att få kontakt med framtida partners via nätet. Och enligt statistik så är det många som träffat sina livspartners via just t.ex. match.com! Hur gulligt är inte det? Hos nätdejtingtips.se kan ni jämföra populära dejtingsidor och hitta den som passar just dig. Här kan du se vilka som är populärast, vilka som är gratis och även snabbfakta om varje app/sida.

Här är 6 stycken fördelar med nätdejting:

1. Det går snabbare att få kontakt

2. Du når ut till fler samtidigt = större chans att hitta din match

3. Algoritmen hjälper dig att hitta den rätta, t.ex. så har dom flesta dejtingsidor verktyg där du kan ställa in dina krav, ålder, m.m.

4. Det är lättare att ta första steget. Det är ju mycket lättare att skriva hej, hur är det? via nätet än att gå fram i verkligheten, man slipper den där pinsamma situationen som lätt kan uppstå.

5. Du kan dejta när som helst, vart som helst!

6. Du sparar pengar, dejter som middagar, bio osv kostar ju pengar. Via nätdejting kan du chatta några gånger först för att känna av om detta är någon person du vill lära känna på riktigt.

Det som också är viktigt när det kommer till att nätdejta är vara säker. Du kan läsa tips om detta på nätdejtingtips.se också. Några exempel är att t.ex. inte dricka mycket alkohol, berätta för dina vänner och familj vem du ska träffa och vart, var uppmärksam och lämna dejten direkt om du känner dig otrygg osv.

Lycka till och hoppas ni hittar er match! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv