Brun utan sol

St moriz är den BUS jag använder just nu, jag älskar den! Man blir verkligen BRUN efter 1 gång och det blir en fin färg, typ en riktig bränna som om man vart i Thailand t.ex. Finns att köpa HÄR

Ansikte & Händer:

Dom svåraste ställena att få en jämn färg på är ansiktet och händerna. Jag använder denna primer innan jag smörjer in ansiktet för då blir det jämnt och färgen fastnar inte i porerna och på torra områden. Denna primer fick jag i min ”glossybox” och såg nu att den kostar runt 300 kronor (lite mycket pengar..) MEN den är sjukt bra! Annars kan man säkert hitta en annan primer som funkar lika bra men det viktiga är att den samtidigt återfuktar huden.

Sen händer blir oftast fläckiga när man är torr eller tvättar någon timma efter.. Då kan man smörja in dom med en vanlig handkräm ca 30 min innan man ska smörja in sig och sen låta bli att tvätta händerna helst på några timmar.

Här ser ni en före/efter bild haha, sjuk skillnad eller hur?

En bild jag tog idag med en klänning från boohoo.com. Bilderna blev lite mörka

4 Kommentarer

 1. Jennifer
  januari 31, 2017 / 14:52

  Kan du länka klänningen? Hittar den inte på hemsidan :)

 2. januari 31, 2017 / 17:01

  Jag använder samma BUS men ville bara kolla med dig om din också är typ ljusgrön när du pumpar ut den ur förpackningen ? Min är så och jag tänkte om det är nåt fel på min eller så.

  • Rebecca
   februari 5, 2017 / 09:25

   Det är nog inget fel, vissa BUS brukar ha gröna pigment i sig för att försöka neutralisera det orangea som lätt blir :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv