Update

Men gott nytt år mina kära läsare!

Det var inte igår som jag uppdaterade här inne, ni undrar säkert vart jag tagit vägen :)

Jag har varit sjuk i snart 2 veckor, har åkt på bihåleinflammation och kan inte äta något annat än typ frukt, soppa och yoghurt. Jag har ont i halva ansiktet och har feberkramper typ var och varannan dag.. Men det börjar ordna upp sig nu och jag hoppas jag är back on track inom kort. Det tar verkligen på en psykiskt att vara såhär sjuk och inte kunna göra det man vill! Jag tänkte berätta lite om mina nyårslöften för er, dom kommer lite senare idag <3

Puss

2 Kommentarer

  1. januari 8, 2020 / 17:47

    Vad tråkigt, då är vi två som är sjuka! krya på dig <3

  2. c
    januari 8, 2020 / 21:54

    Krya på dig! 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv