My weekend

I lördags så var det loppis i Conventum så där stod jag hela dagen och sålde maaaassvis av kläder. Blev ändå av med det mesta tycker jag. Jag har lite saker kvar som jag funderar på att ställa ut på Resell i Örebro.

Jag var helt slut efter loppisen, jag och F köpte Saigon och direkt efter maten så däckade jag i soffan och sov en halvtimme. Sen ang. loppisen så fick jag så många komplimanger kring min stil, då många älskade kläderna jag sålde haha. Så kul! Men sen var det också några som verkligen inte kan bete sig, vissa bara slängde mina kläder på golvet utan någon respekt alls.

Jag var fortfarande trött på söndagen men ville ändå göra något så jag mötte upp Mathilda på stan. Vi gick i lite butiker, fikade på espresso house och sen hjälpte hon mig att ta lite bilder!

Jag övade på den här ”Gå snyggt” grejen, men får aldrig till en snygg bild haha. Antingen ser jag extrem fokuserad ut i ansiktet för att gå snyggt eller så går jag helt sjukt snett? Hur gör alla andra pro-influencers egentligen för att få till den där ”gå bilden”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv