25/6 mina tankar

Idag är det tisdag och det har gått 10 dagar sedan Nils gick bort.. Tiden bara går men ändå känns det som allt bara står helt still. Jag känner mig fortfarande lika tom på ord och vet inte vad jag ska göra härnäst. Det är svårt att göra småsaker som att laga mat, gå ut med Nike m.m.

Jag är iallafall tillbaks hemma i lägenheten igen och ska börja komma igång med mina vardagliga saker igen. Det finns en del samarbeten som behövs göras, videos som jag planerat att spela in osv. Men det är att allt känns 100x jobbigare just nu. Jag har bokat in ett träningspass på torsdag, får se om jag pallar gå på det men tror det skulle vara bra om jag gick.

Jag kan inte sluta tänka på Filip (och hans familj såklart), det gör så ont i mig att veta vad han går igenom just nu. <3

1 kommentar

  1. Lena Gillberg
    juni 25, 2019 / 13:48

    Älskade vän💖 Livet är för kort ibland och även för dig nu💖 Tror inte han vill att ni ska gräva ner er men det är svårt att låta bli. Tro mig jag vet. Det värsta är att förlora ett barn. Ett barn ska inte tas ifrån en innan man dör själv. Min syster förlorade sin son så jag har varit i så nära relation som man kan, NÄSTAN. Du måste försöka att börja le igen och inte glömma men leva vidare. Nike behöver dig och du honom. Gissa att han känner dina vibbar. Sköt nu om varann nå bästa sätt och glöm inte att DU lever fortfarande
    Varma Styrkekramar till er
    // Lena Gillberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv