Enklare

Inlägget är i samarbete med Enklare.se

Nu tänkte jag skriva om en tjänst där ni kan jämföra olika lån online. Hos Enklare.se kan du enkelt använda deras kalkyl på sidan och fylla i hur mycket pengar du vill låna, bindningstid samt medsökande. Sedan tar dom fram olika exempel på lån hos låneaktörer. Därefter kan ni enkelt jämföra vilket lån som passar just dig bäst samt jämföra ränta m.m. Det är mycket smidigare för då får ni fram olika exempel istället för att gå in på massvis av olika hemsidor för att jämföra = det tar lång tid.

Jag tycker att om man har en stabil ekonomi, jobb och boende så är det inga fel att ta hjälp av ett lån. Du kanske behöver köpa en bil, eller åka på en lång resa som du sen kan betala av på 1 år. Därför är det också otroligt viktigt att man kan se och jämföra lånen med hur mycket det blir med ränta. Så om ni funderat på att ta lån för något speciellt så jämför det hos enklare.se. Du slipper även ett fysiskt besök hos en bank vilket också kan ta lång tid om man har fullspäckad vecka tex. Men nu kan du enkelt ansöka genom ett klick online.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv