Nyårsafton 18/19

Detta är första året som vi bestämde oss för att ha en lugn nyårsafton. Dels för Nikes skull såklart, detta var ju hans första nyårsafton! Men känns lite som att man växt ifrån det där att spendera nyår på en fest med massa främlingar och bara festa.

Så i år blev vi bjudna på fin middag hos mina föräldrar, det var så trevligt. Det blev jag, Filip, Nike, mina föräldrar, Matilda och Simon (Filips kompis), en lugn men ändå sjukt trevlig nyårsafton. Vi drack lite champagne, åt riktigt god mat och snackade massvis. Nike reagerade ingenting när det började smälla ute, men dock så var vi också lite ute på landet så det är mycket lugnare där än i stan. Jag hoppas han är lika cool och lugn kommande år också.

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton!

1 kommentar

  1. januari 5, 2019 / 09:59

    Åh vad mysigt kan jag tänka mig, hoppas du får en toppen fortsättning fina! kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv