Concinnity Cosmetics

Inlägget är i samarbete med Concinnitycosmetics.se

Jag fick hem ”Mineral Veil Powder” från Concinnity Cosmetics. Det är ett transparent mineralpuder som gör att huden ser perfekt ut hela dagen. Om jag ska vara helt ärlig så använder jag inte puder så ofta, utan brukar tar baking powder under ögonen osv. och ni vet redan vilken funktion det har. Jag gillar inte när det blir för matt av puder och därför har jag undvikit det många gånger men då slutar det oftast att det blir väldigt kakigt istället av foundation. 

Denna är tydligen ett puder som man använder enbart eller efter all makeup för att få en slutlig finish och en jämn yta som suddar ut skarvar från ev. rouge. Det innehåller inga kemikalier heller utan är väldigt bra för huden. När jag testade den så blev jag positivt överraskad, tycker inte alls jag blev matt, utan hade fortfarande kvar mitt glow och nu kommer mitt smink sitta hela dagen utan problem. Ni kan se på mina oredigerade bilder hur det ser ut med pudret. Jag har endast haft concealer under ögonen då jag inte ville köra 100% sminkning inför vår roadtrip. Vill man ha en mer täckande finish så ska man deras mineral powder foundation också under. Den var även väldigt lätt att applicera, jag körde i cirklande rörelser så blev allt perfekt.

Hos Concinnity Cosmetics kan ni hitta andra mineralprodukter som Mineral face highlighter. (älskar sånt). Dom har ett startkit behöver ifall ni vill testa nya sminkprodukter utan kemikalier. Startkitet innehåller följande:

– Mineral Powder Foundation
– Mineral Veil Powder Cotton
– Kabukiborste

Jag kan rekommendera deras produkter nu efter att jag testat det några gånger och visste ni att ”Concinnity Cosmetics produkter är naturlig mineral makeup utan tillsatser och som har antiinflammatoriska egenskaper, är hyperallergen och rekommenderas av plastikkirurger och dermatologer.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv