Julklappar till pojkvännen

Inlägget är i samarbete med Getpersonal.se

My boyfriend <3

Om exakt 13 dagar så är det julafton, tiden går så otroligt fort nu. Har ni handlat alla julklappar ännu? Något som kan vara svårt är vad man kan köpa till sin pojkvän. Så i samarbete med Getpersonal.se tänkte jag ta fram mina favoriter från deras hemsida till just pojkvännen. Detta kan såklart passa en brorsa, pappa el kompis också såklart. Jag tänkte bara berätta lite snabbt först om getpersonal, här hittar du mängder av fina produkter med lite ”klass” skulle jag själv säga det och du kan sätta dit en egen personlig gravyrtext på den produkten du vill köpa. Smart va? Då blir julklapparna genast mycket mer personliga!

Här kommer 3-4 av mina favoriter:

KLOCKLÅDA STACKERS BLACK EXECUTIVE:

En klocklåda är det bästa jag har hemma hos mig. Klockorna ligger inte huller om buller och man får en översikt på vilka klockor man har. Har din pojkvän flera olika klockor så garanterar jag att han skulle bli överlycklig att få denna i julklapp! Älskar denna svarta simpla klocklådan, passar överallt i hemmet. Tips på gravyrtext: Något klyschigt citat om klockor/tid eller hans namn.

Öl/Whiskeyglas

Gillar din pojkvän öl eller whiskey så är detta ett säkert kort! Det är så vanligt att man har finare vinglas/champagneglas hemma men sällan ölglas osv. Jag tyckte whiskey glasen var otroligt fina, det ingår även träunderlägg. Tips på gravyrtext: Smeknamn på pojkvän, roligt citat eller fin hälsning.

NECESSÄR HERR STACKERS BLACK

En necessär behöver vi alla, till skönhetsprodukter, parfym, tandkräm, hygien m.m. Så det är också ett väldigt säkert kort då en necessär oftast slits ut fort efter resor och spill från flaskor.  Denna är en sjukt snygg svart necessär i vegansk läder. Det fanns även en annan snygg variant i färgen brun. Tips på Gravyrtext: Hans namn, eller efternamn. Eller en rolig text som: ”you Sir, are exceptionally handsome ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv