Julklappstips!

Inlägget är i samarbete med julklapptipsen.nu

Mitt allra första julinlägg detta år, woho! Jag har julpyntat hela dagen med mamma och fått mina första riktiga julkänslor. Och ja precis ni läste rätt, mamma och jag ÄLSKAR alltså julen så vi julpyntar lite i förväg. ♥ Förutom allt det här med julpynt och julgran så börjar ju också den stora julhandlingen, julklapparna. Vilket kan vara lite svårt ibland att veta vad någon önskar sig. För visst har alla hört det där svaret när man frågar vad personen önskar sig ”nä, jag vet inte riktigt vad jag önskar mig..”. Ja precis, då kan det vara väldigt svårt oftast haha. Jag själv får dom svaren ibland från till exempel mina föräldrar eller kompis som inte vill önska sig något ”för mycket” så då svarar dom så. Dock kan jag erkänna att jag själv gett det svaret för ibland vet man inte ens själv vad man egentligen behöver/vill ha. Men nu har jag svaret på detta dilemma!

Hos Julklappstipsen.nu kan ni hitta mängder av tips, inspiration och länkar till julklappar. Ni kan enkelt ta hjälp av deras olika kategorier beroende på vem personen är som ni ska köpa julklappen till. Till exempel fliken ”För henne” så finns det underkategorier som syster, flickvän, mamma eller mormor/farmor. Så himla smart och klockrent när man har idétorka! Något som jag tyckte var väldigt smart under exempel ”till flickvän” är att dom inte bara tar fram materiella julklappar utan även tips på olika upplevelser som till exempel övernattning på en herrgård. Det är en sån mysig julklapp enligt mig, för då kan man göra något tillsammans!

 

Oftast har man mycket man ska hinna med inför jul, det är mycket som ska fixas och många julklappar ska inhandlas. Därför är det så bra att just julklappstipsen.nu finns så kan man snabbt hitta dom rätta julklapparna istället för att strosa runt i 100 olika butiker för att hitta 1 julklapp. Man sparar otroligt mycket tid helt enkelt till att göra annat roligt, som att dricka glögg och äta lussebullar haha ;)

Jag tycker personligen att onlineshopping är så smart och skönt, man slipper långa köer, springa runt och stressa.

 

Så vill ni hitta julklappstips 2018 så tycker jag att ni ska gå in på julklappstipsen.nu för att få dom bästa tipsen. Jag lovar att ni kommer få mängder av idéer till dom bästa och roligaste presenterna! + Att ni kommer spara otroligt mycket tid. Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv