Moroccanoil

I samarbete med Ginos.se

Jag tänkte ge er världens bästa tips, ni kommer tacka mig senare! Just nu har Ginos.se sjukaste priserna på Moroccanoil, till exempel så kostar Morroccanoil original treatment just nu 289:- (ordinarie 419:-). Hur bra?!

Ginos.se säljer allt från hårvård, parfymer, smink, hudvård m.m. Deras priser är 30-50% lägre än deras konkurrenter vilket man märker nu på de bra priserna på Moroccanoil. Jag har använt mig utav dessa i flera år, då menar jag sen jag var typ 13 och det är 8 år. Om ni bara söker på min blogg kommer ni hitta massvis av inlägg, och ja mitt hår har behövt oljan alla dessa år med tanke på hur mycket jag slitit på det haha.

1. Hydrating Shampoo   2. Hydrating Conditioner  3. Intense Hydrating Mask   4. Original Treatment

Moroccanoil är en marockansk olja som vårdar alla hårtyper. Det stärker och förbättrar håret efter varje behandling. Håret blir så mjukt och glansigt och jag har aldrig testat en sån bra olja någonsin. Så jag kan verkligen rekommendera denna för er som är ute efter en ny hårprodukt. Det finns även olika produkter i Moroccanoil serien, balsam, schampoo, inpackning och såklart håroljan. Jag brukar alltid ha med mig inpackningen när jag åker utomlands för då är mitt hår alltid extra torrt. Det funkar så bra och jag kan inte vara utan nu haha. Min mamma älskar också denna serie, hon använder dessa dagligen och kan nog inte heller vara utan.

Här är en bild på mitt hår, det är alltid så glansigt när jag använt Moroccanoil. Åh vad fint mitt hår var här, hade precis klippt mig hos frisören och jag hade i löshår. Men det var så glansigt och fint för jag tog verkligen hand om det med inpackning, olja osv. Nu är jag så slarvig med sånt!

In och fynda hos Ginos.se för att få bästa priset på Moroccanoil! Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv