Tips!

Jag har alltid stört mig så otroligt mycket på alla flaskor i badrummet. Det såg så ”stökigt ut” och även fast man ställde dom ”fint” så tog det ju en dusch så låg dom huller om buller igen haha… Så jag tog tag i problemet idag, köpte dessa tvålpumpar på Dollarstore för 20 spänn styck och fyllde dom med tvål, balsam och schampoo. Det blev sån skillnad, vad tycker ni?

Någon undrade hur jag ska hålla reda på dom men balsam ser man ju och så står schampoo bredvid balsamet och sen tvål separat.

3 Kommentarer

 1. november 5, 2018 / 23:46

  Vilken skillnad! Hemma hos oss hade detta dock aldrig fungerat. Här hemma har jag nämligen förmågan att alltid köpa med mig en (läs minst tre) flaskor från affären, detta trots att vi egentligen redan har en överflöd med flaskor på badkarskanten. Inbillar mig på något knasigt vis att de saknas hemma så köper på mig i fall att.. så i skrivande stund har jag hela 11 flaskor schampo, 6 flaskor balsam och 7 flaskor duschtvål. Bör jag nämna att vi bara är två personer som bor här, en vuxen och ett barn.

  Kram Sanna

 2. november 6, 2018 / 08:31

  Nej men gud, det blev ju kalas snyggt! Bör inhandlas på en gång.

 3. november 7, 2018 / 22:34

  Vilken bra tips <3 Längtar till din kalender var med förra året men vann inget hoppas denna gång haha <33333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv