Create cool clothes

Inlägget är i samarbete med Netshirt.se

Vill ni göra egna coola tryck på kläder? Jag älskar den här funktionen som Netshirt.se har där man kan designa egna kläder! Dom har dessutom flera hundra olika plagg att välja mellan som man kan designa om. Allt från t-shirts, kjolar, jackor, underkläder, babykläder osv. ja dom har allt. Här nedan ser ni några exempel på hur man kan göra eller hur jag hade gjort, man får ju göra som man vill. Det är ju som sagt till för att plagget ska bli personligt.

 

Jag inspirerades av hösten och lite av uttrycket som brukar stå på mycket toppar nu ”not your babe”.

 

 

1. En rutig lång skjorta som jag valt att skriva ”fashionista” på baksidan med cool text.

2. Cool bomberjacka med text ”babe”

 

 

Såhär ser det ut när man designar sitt plagg. Man kan ladda upp egna bilder, lägga till texter och Netshirt har även färdiga tryck som man enkelt kan lägga till. Ett tips om ni vill ha ett roligt tryck från google så googla alltid med ”png” i slutet. Sen kan du även ändra färg på texter, tryck m.m samt justera storleken!

 

 

 

Hur fina blev inte dessa då? Jag vill ha baby bodyn med ”Chanel” trycket som jag designade själv, får beställa hem den och klä Nike i den haha!

Jag har tidigare gjort ett inspirerande inlägg med tips på hur man kan designa jackor från Netshirt.se, ni kan se inlägget HÄR. Som sagt så har dom hur mycket som helst på deras hemsida, väldigt snygga kläder dessutom så jag kan verkligen rekommendera att kika där, ni måste ju inte lägga till en text för att beställa hem något. Ett annat tips är att beställa hem oversize t-shirts och skriva roliga/juliga texter på dom så kan ni och er familj ha på er dessa under juldagarna. Hur mys?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv