Förlovningsring

Inlägget är i samarbete med Vanbruun

Detta är något vi alla (eller många) drömmer om, funderar över och planerar inför. Det finns många sätt att förlova sig på och alla tycker olika, vilket betyder att varje förlovning är unik fast samtidigt lika. En del kanske kommer överens vid en diskussion att dom ska förlova sig och planerar ringarna tillsammans eller så kanske den ena partnern går ner på knä och överraskar med en ring med frågan. Och här gör många olika också, en del ställer frågan ”vill du förlova dig med mig?” och andra ” vill du gifta dig med mig?”, vilket av dom tycker ni? Jag personligen vill att min partner ställer frågan ”vill du gifta dig med mig?” då det är det jag tycker är poängen med förlovningen och som ett löfte att man ska gifta sig inom en snar framtid. Detta tycker många olika om men som sagt, varje förlovning är unik!

Kanske vid en sån här utsikt?

Jag tycker förlovningar är fint, jag vet inte hur många gånger jag suttit och bölat framför videos där par förlovar sig haha. Jag är så blödig av mig på det sättet, hur kommer jag reagera när det händer mig? Jag kommer ju bara böla och se ful ut haha. Min dröm förlovning är väl att jag vill bli otroligt överraskad, det ska komma typ minst när jag anar det (hoppas bara att jag iallafall är duschad och har fina naglar hehe), budget spelar faktiskt inte större roll för mig. Det måste inte vara på Maldiverna under lyxigaste middagen osv. men som sagt det handlar inte om omgivningen utan snarare vart jag och min partner står i vår relation. Så oavsett om F skulle fria med en pizza i handen eller kanske utanför pantmaskinerna på Coop så skulle jag såklart tacka ja! Haha… (Snälla F gör inte det hehe).

Vanbruun.se har dom väldigt många och fina förlovningsringar att välja mellan med hög kvalité. Stilrena och prisvärda enligt mig, priserna är faktiskt otroligt bra. Jag är en guldmänniska så jag skulle vilja ha en förlovningsring i guld med en fin diamant på, en väldigt simpel. Jag hittade förlovningsringar som blivit mina favoriter på Vanbruun.se, här nedan har jag tagit ihop 3 bilder på dom förlovningsringar jag tyckte var finast. Dessa finns såklart även i silver för er som är silvermänniskor.

Är ni förlovade? Kommentera gärna ♥

1. Estelle   2. Embla   3. Bonnie

1 kommentar

  1. Jessica Hermodsdon
    september 20, 2018 / 16:39

    Jocke friade till för sex år sedan då vi bodde en natt på hotell i Malmö. Jag hade ett tag innan fått hem en massa reklamtidningar från Hallbergs o guldfynd mfl. Och sa att en helt vanlig slät vill jag inte ha jag vill ha något som ingen annan har så då hittade jag en som dock var slät men med smp stenar i ena änden tri det eller ej detta hade han minsann lagt på minnet så heeeelt utan ANING eller tanke på det när vi var på hotellet frågade han om jag ville ha lite cider innan vi gick ut o åt, jag skulle ta min första klunk i glaset hab hällt det i och undan om jag blev förvånad när jag gång vad som låg i botten 😳 jag har nog aldrig druckit så snabbt i mitt liv 😄 och han gick ner på knä o frågade om jag ville gifta mig med honom….. vi gifte oss drygt ett år senare o idag har vi varit gifta i fem år ❤️👏👍😀
    Så jag håller med dig platsen har egentligen inte så stor betydelse jag hade dock ett fasligt show med att hitta en vigselring som faktiskt passade bra till förlovningsringen skulle sitta inpå den andra ju och jag ville ha en sten som stack upp men ändå inte så jag fastnade eller behövde tänka på att förstöra den ich till skut hittade jag. Mina ringar är från Schalins. Lycka till när den dagen kommer 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv