11 veckor idag

Gud vad tiden bara flyger iväg! Sommaren gick blixtsnabbt, nu är det snart (eller nu typ?) höst. Det är hela 3 veckor sedan som den här killen flyttade hem till oss. Tiden går ju för fort, vill ju att han ska vara valp iaf längre, kanske 1 år till?? Han är ju fortfarande valp men han har växt så otroligt mycket på denna korta tid, snart når han upp till saker, kan hoppa upp i soffan osv. det är då allt kommer bli svårare haha. Men det är också roligt att se hur han utvecklas och se vad för personlighet han kommer ha. När jag tänker på honom så slår mitt hjärta ett extra slag, jag älskar honom så otroligt mycket ♥

Igår så åkte vi förbi Filips föräldrar som bor ute på landet nära en sjö, Nike skulle då nosa lite vid kanten men trillade snabbt i vattnet haha. Han tog sig snabbt upp och tyckte nog det var lite roligt. Golden retrievers älskar ju vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv