Ready for fall 2018?

In collaboration with Rabatterat.se

Har ni som mig redan börjat kika lite efter nya plagg till höstgarderoben? Hösten är enligt mig den bästa och roligaste modesäsongen, eller vad tycker ni? Något som dock kan bli dyrt med just höstmode är de tjockare jackorna, skorna, väskorna osv. Det som jag då alltid gör när jag ska shoppa online är att kika efter rabattkoder hos Rabatterat.se. Detta är det bästa med att shoppa online, rabattkoder! Jag menar, hur glad blir man inte när man hittar en rabattkod som drar av ca 10-20% av sin order? Jag älskar rabatter haha, det känns som att man sparar pengar och det blir roligare att shoppa.

Här nedan har jag valt ut några exempel på rabatter som finns just nu hos Rabatterat.se. Jag hittade dessa när jag gick in under kategorin ”mode” på deras hemsida, så bra och enkelt för att snabbt hitta det man letar efter. Om du vill hitta en rabattkod på skor så går du in på skor, eller ex. hotell eller till och med Coop.

IVYREVEL – 20% OFF

BUBBLEROOM – 10% off

(New customers)

Stylepit.se – 15% off

För att få dessa rabatter så måste ni gå in på Rabatterat.se hemsida, ni kan söka i högra hörnet på butik/kategori. Sedan klickar ni bara på ”Visa Rabattkod” och anger den i kassan, det är så himla smidigt. Lycka till med höst-shoppingen, hoppas ni hittar något fint och sparar en slant!

1 kommentar

  1. februari 1, 2019 / 10:46

    Riktigt bra tips! Jag brukar alltid gå in på kodrabatt.se och kolla efter rabattkoder innan jag handlar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv