Studentpynt

Inlägget är i samarbete med Partykungen.se

Jag, 2015

Tänk vad åren går fort, låter säkert som att jag är 50 bast nu för det men det är ju sant! Känns som att det var nyss man gick i skolan. Jag är ändå lite avis på er som ska fira studenten i år, jag missade ju nästan hela min student pga magsjuka. Håll tummarna att det inte händer någon av er haha!!

Snart är det dags för studenten. Där av massvis av saker som ska fixas inför den stora studentfesten. Partykungen har väldigt brett utbud när det kommer till studentprylar. Dom har allt från tallrikar, plastglas, champagneglas, konfetti, ballonger till roliga skämt och saker att hänga över runt halsen. Här tycker jag att man ska maxa dekorationen på sin student, det händer ju som sagt bara 1 gång i sitt liv!

Själv tycker jag att Partykungen är väldigt bra att beställa sina grejer ifrån då dom har så himla mycket att välja mellan och bra priser dessutom. Ni kanske behöver grejer till själva studentskivan eller frukosten med klasskamraterna innan själva utspringningen. Kolla in deras utbud på studentgrejer om ni ska ta studenten i år/eller ska arrangera en student till en vän/släkting.

Håll tummarna nu att ingen blir sjuk eller att det regnar!! Men då har dock Partykungen regnponchos till räddning ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv