Valborg 2018

Igår så åkte jag, Mathilda och Filip hem till mina föräldrar som bjöd på middag. Så himla gott var det, till det så drack vi prosecco såklart och lite mer. Vi tog en taxi upp till stan och bowlade någon timma och sedan gick vi vidare spontant till Frimis och dansade sista timmarna. Det var så himla kul, jag tror jag aldrig har haft så ont i fötterna som jag hade igår. Jag fick bokstavligen typ krypa hemåt och hade det inte varit så kallt hade jag gått barfora för klackarna gjorde såååå ont. Det tog dessutom 1 timma för oss att få taxi då det var kaos kö för att få tag på en. Det spöregnade även när vi stod ute och väntade så nu är jag dyngförkyld och har en baksmälla från helvetet haha.

Men det var värt det, jag eller vi hade så himla kul! Hoppas ni hade en bra valborg ♥

Yesterday me, Mathilda and Filip went home to my parents who invited us for dinner. It was so delicious, then we drank Prosecco of course and some more. We took a taxi up to town and bowled for an hour and then we went spontaneously to Frimis and danced the last hours. It was so much fun, I think I’ve never had such a pain in my feet as I had yesterday. I literally crawl home and if it haven’t been so cold I had walked the barefoot because the heels hurt sooo much. It also took 1 hour for us to get a taxi and it was a chaos to get one. It was raining even when we stood outside and waiting so now I’m so cold and have a hangover from hell haha.

But it was worth it, me or we had so much fun! Hope you had a good valborg ♥

1 kommentar

  1. maj 1, 2018 / 19:08

    Låter superhärligt! :D <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv